Industry

TAROM AirFi, disponibil din 14 martie pe A318 si 737-700

By 13-03-2017 March 30th, 2017 No Comments

Astazi, TAROM lansează platforma de divertisment AirFi. Incepand de maine, ea va fi disponibila pe A318 si 737-700, pe zboruri interne si externe.

Despre AirFi am mai vorbit pe Aeronews anul trecut, in iunie. AirFi este o platformă de divertisment, accesibilă Wireless, prin propriile dispozitive mobile (smartphone, tablete, laptopuri) şi contine o gamă variată de opţiuni media, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum: informaţii despre TAROM, ştiri, articole din presă, filme, muzică, jocuri, chat cu ceilalţi pasageri, etc. Totodată, pasagerii au posibilitatea de a îşi exprima opinia cu privire la serviciile oferite prin completarea unui formular de feedback.

Pentru a putea accesa platforma AirFi, pasagerii trebuie să aibă echipamentele setate în mod avion şi cu ajutorul oricărui browser să se conecteze la Wi-Fi. Conţinutul prezentat atât în limba română, cât şi în limba engleză este updatat la fiecare escală cu informaţii referitoare la rută, timpul de zbor şi condiţiile meteo de la destinaţie. Serviciul este accesibil începând cu data de 14 martie 2017, pe toate zborurile interne şi externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 şi Boeing 737-700. Practic, acest sistem va fi funcţional pe opt avioane din flota TAROM, pe cursele externe şi interne. În prezent, în Europa sunt puţine companii care pun la dispoziţie acest serviciu.

La evenimentul de lansare de astazi vor fi prezenţi Razvan Alexandru Cuc, Ministrul Transporturilor, Eugen Davidoiu, Director General TAROM, reprezentanţi AirFi România, reprezentanţi DNATA România, etc. TAROM vă invită să vă bucuraţi serviciul AirFi, disponibil gratuit la bordul aeronavelor sale.

Leave a Reply