Industry

TAP Portugal, precizari pentru pasagerii care au bilete dupa 28 martie

Asa cum stiti deja, TAP Portugal a decis suspendarea operarii directe pe relatia Bucuresti – Lisabona incepand cu data de 28 martie 2016, pentru o perioada de timp nedefinita inca.

Comunicatul de presa primit din partea companiei:

Va rugam sa regasiti mai jos procedura de asistenta si protectie a pasagerilor cu bilete emise pentru calatorii incepand cu 28 martie 2016, agreata pana in acest moment. Exista 3 posibilitati de asistenta care pot fi puse la dispozitia pasagerilor:

1. Emiterea unui document pentru transport ulterior sau excedent de bagaj (EMD) insumand contravaloarea biletului initial – acest document poate fi folosit pentru serviciile mentionate in interval de 1 an de la data emiterii.
2. Rerutarea pe zboruri alternative operate de TAP sau partenerii Star Alliance (LH, OS, SK si SN), pana la destinatia finala din biletul emis pe TAP.
3. Rambursarea c/val biletului; se va rambursa suma integrala pentru bilete cu calatoria neinceputa si se va calcula prorata aferenta segementelor de calatorie neutilizate, pentru bilete cu calatoria inceputa

In functie de modalitatea de achizitionare a biletelor, pasagerii trebuie sa contacteze urmatoarele entitati pentru a discuta despre varianta de asistenta pe care o agreaza:

1. Pasagerii care au achizitionat biletul de avion printr-o agentie de turism (online sau traditionala) se vor adresa reprezentantilor acesteia pentru a discuta despre modalitatea preferata de asistenta – rerutare sau rambursarea c/val biletului;
2. Pasagerii care au achizitionat biletul de avion de pe site-ul oficial al companiei TAP, www.flytap.com, se vor adresa Contact Center-ului TAP folosind una din adresele de mail de mai jos si specificand codul de rezervare si/sau numarul de bilet in cauza: rarefunds.tps@tap.pt si reservas.online@tap.pt

Este foarte important sa se tina contact de cele doua modalitati de contact, in functie de modalitatea de achizitionare a biletului. Va vom tine la curent privind eventualele update-uri la aceasta procedura.

Din 22 mai, Bucuresti-Lisabona cu Wizz Air; bilete de la 179 lei / segment.
Din 2 iunie, Blue Air zboara la Lisabona; bilete de la 149 lei / segment.

Leave a Reply