Industry

SWISS, in prima linie contra alergiilor

alt

Incepand din mai, Swiss International Air Lines va fi prima linie aeriana din lume certificata in oferirea, la sol si in zbor, de produse “prietenoase” cu pasagerii care sufera de diferite alergii.

Dintre aceste produse amintim mancaruri si bauturi fara lactoza si gluten, respectiv elemente noi oferite la bordul avioanelor. Pentru a veni in intampinarea pasagerilor cu alergii, SWISS s-a aliat cu European Centre for Allergy Research Foundation1 (ECARF). Astfel, incepand cu luna mai, pe toate zborurile SWISS vor fi oferite mancaruri si bauturi fara lactoza si gluten. In functie de durata zborului, oaspetii SWISS cu alergii pot cere snacks-uri speciale (iaurt, prajituri, ciocolate) in functie de starea lor. De asemenea, lounge-urile SWISS din Elvetia vor oferi produse de patiserie pentru aceasta categorie de pasageri. In prezent, oaspetii SWISS cu alergii pot comanda mancarurile specifice cu 24 de ore inainte de decolare pe zborurile lung-curier si in Business Class-ul european.

La bordul avioanelor, SWISS va oferi elemente noi pentru cei cu alergii. La cerere, pasagerii First si Business Class vor primi perne din materiale sintetice. Totodata, SWISS va inceta sa mai foloseasca in avioane flori decorative si braduti aromati ce ar putea cauza iritatii la nivelul gatului si nasului. Tot din mai, toaletele din avion vor dispune de sapunuri “prietenoase” cu pielea. In prezent, peste 30% din populatia Europei este afectata de una sau mai multe alergii, insa doar 10% urmeaza tratamentul medical adecvat.

alt

Leave a Reply