Industry

SWISS a inaugurat astazi noul First Lounge A in aeroportul Zurich

Cu o suprafata de 650 mp, lounge-ul situat in Terminalul A are propriile desk-uri de check-in, control de securitate, restaurant “a la carte” si un barista bar.

Noul lounge First este situat in Terminalul A si poate fi accesat de pasagerii First Class si membrii HON Circle Lufthansa Group. Design-ul noului lounge First este similar celui situat in Terminalul E si ofera panorame asupra platformei, zona de business si camera pentru intalniri de afaceri. Alte facilitati: camera de relaxare si zona dedicata fumatorilor cu acces la terasa si o selectie de whisky-uri fine.

Piesa de rezistenta a noului lounge First A este barista bar, unde oaspetii pot savura o selectie bogata de cafele si peste 100 delicatese elvetiene si cocktail-uri de fructe. Pe langa restaurantul “a la carte”, pasagerii au la dispozitie si zona de bufet, de unde se pot servi singuri. Cei care au zboruri lung-curier vor fi preluati cu limuzina din noul lounge (deschis zilnic intre 05:30 si 22:30) si transferati in lounge-ul First din Terminalul E, de unde pleaca toate zborurile lung-curier Swiss.

Din vara, SWISS va oferi serviciul limuzina cu sofer si pasagerilor First Class care ajung in Terminalul E, Terminalul B sau coboara la o pozitie de parcare de pe platforma. Limuzina ii va prelua de la usa avionului si ii va duce catre zona dedicata de control al pasapoartelor sau control securitate din Terminalul A sau B.

Leave a Reply