Industry

Surse: Emirates ar putea relua zborurile Dubai-Hamburg-New York

Potrivit Hamburger Abendblatt, primarul Hamburg-ului, aflat recent in vizita la sediul Emirates din Dubai, i-a rugat pe oficialii companiei sa analizeze reluarea zborurilor Dubai-Hamburg-New York. 

UPDATE / Declaratia unui purtator de cuvant Emirates (via Simple Flying): “Confirmam ca in cadrul unei vizite recente a primarului din Hamburg, Peter Tschentscher, impreuna cu delegatia sa, oficialii germani au rugat Emirates sa analizeze serios posibilitatea reinceperii zborurilor Dubai-Hamburg-New York. Am primit cu interes aceasta propunere si ne face placere ca suntem intrebati, acest lucru aratand valoarea pe care Emirates o poate aduce economiilor si comunitatilor.”

Emirates a mai zburat zilnic pe aceasta ruta cu Boeing 777 si Airbus A340-500 intre 29 octombrie 2006 si 30 martie 2008. Emirates nu a comunicat nimic inca in mod oficial legat de relansarea rutei. Acum, EK zboara de doua ori zilnic intre Dubai si Hamburg, cu A380 si 777-300ER. Operatorul din Dubai este cel mai mare client pentru Airbus A380 si Boeing 777, avand 109, respectiv 162 de unitati in serviciul comercial.

Noua dintre Boeing-urile 777-300ER sunt echipate cu noua cabina First, prezentata la Dubai Airshow 2017 (video), cabina in care am zburat in aprilie 2018 (video) intre DXB-BRU si retur. via Hamburger Abendblatt

COMEBACK? In a meeting held in #Dubai with Emirates' President Sir Tim Clark, Hamburg's Mayor has asked #Emirates to "…

Publicată de Aeronews pe Duminică, 27 ianuarie 2019

Leave a Reply