Industry

Start vot! Intre 9-24 iunie alegeti 3 Ambasadori WIZZ pentru Romania

Wizz Air anunta lansarea unei selecții publice desfășurată în social media pentru următoarea generație a programului WIZZ Ambassador.

Ambasadorii WIZZ vor reprezenta compania pentru o perioadă de doi ani în comunități și prin evenimente media. Ambasadorii fac parte din echipajul de cabină WIZZ, renumit în industrie pentru serviciile superioare și pentru atenția acordată pasagerilor. Publicul va face selecția finală a ambasadorilor din fiecare țară dintre cei 39 de finaliști – 3 în țările cu mai multe baze WIZZ (inclusiv Romania) și 2 în țările cu o singură bază.

Screen Shot 2015-06-09 at 10.28.54 PMÎn România, pasagerii si fanii pot vota intre 9 si 24 iunie pentru a alege între 6 finaliști accesând link-ul https://apps.facebook.com/wizz-air-ambassadors/. Cele 6 finaliste sunt: Andreea-Denis Filip (cu care am facut un interviu in aprilie 2014), Elena-Daniela Bozdogescu, Simina Elena Pîrcălabu, Oana Florentina Spiridon, Ozana Timar si Alexandra Voica. Puteti vota doar doua finaliste in decurs de 24 de ore.

Screen Shot 2015-06-09 at 10.28.20 PMWIZZ îi invită pe alegători să selecteze acei candidați care, în opinia lor, demonstrează un profesionalism remarcabil și depun eforturi continue pentru atingerea excelenței în domeniul serviciilor pentru clienți. Odată desemnați, Ambasadorii WIZZ vor fi mai mult decât simplii ambasadori de brand: își vor reprezenta colegii, discutând despre meseria lor cu media, în școli cu elevii, cu copii spitalizați și cu mulți alții care sunt interesați de viața extraordinară a unui însoțitor de bord. Ambasadorii WIZZ își vor împărtăși secretul propriului succes și îi vor încuraja pe toți cei care vor să urmeze o carieră în domeniul aviației sau îi vor ajuta să înțeleagă mai bine avantajele și provocările de a trăi “viața la mare înălțime”.

Screen Shot 2015-06-09 at 10.29.12 PMOwain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air, a declarat: “Echipajul de cabină WIZZ împărtășește o pasiune autentică pentru meserie și pentru pasagerii de care are grijă și a căror siguranță trebuie să o asigure. Începând de acum și până pe 24 iunie rugăm pasagerii noștri să îi voteze pe cei pe care îi apreciază cel mai mult și să decidă cine va reprezenta brandul revitalizat WIZZ și valorile sale în cadrul comunităților locale, la evenimente caritabile și în media.”

VIDEO / 11 ani de Wizz Air, clipul oficial.
VIDEO / O petrecere la inaltime: 11 ani de Wizz Air.

Andreea-Denis Filip Timar Maria Ozana Simina Elena Pircalabu Elena-Daniela Bozdogescu Oana Florentina Spiridon Alexandra Voica

Leave a Reply