Industry

Star Alliance optimizeaza programul Round The World

O calatorie in jurul lumii, cu doar doua escale in 24 de ore, este acum posibila folosind tarifele Star Alliance Round the World (RTW). Pana acum, pentru toate biletele RTW cerinta minima era de 3 escale.

Aceasta schimbare creste numarul calatoriilor RTW disponibile in reteaua Star Alliance. Acum, pasagerii vor putea sa-si aleaga mai usor calatoria dorita din oferta celor 28 de companii membre, care opereaza peste 18.400 de zboruri zilnice, asigurand conexiuni intre 1300 de destinatii din 191 de tari. Biletele Star Alliance RTW pot fi cumparate aici: www.staralliance.com/book-fly.

Ca distanta, pasagerii isi pot programa calatorii ce acopera pana la 26.000, 29.000, 34.000 sau 39.000 de mile. Ca termen de comparatie, circumferinta Pamantului masurata la Ecuator este de aproximativ 24.901 mile. Calatoria trebuie sa inceapa si sa se termine in aceeasi tara, sa fie doar intr-o directie (spre est sau spre vest) si trebuie ca Oceanul Atlantic, respectiv Pacific sa fie traversate o data.

Pe un continent, sunt permise anumite deplasari in directii diferite (est-vest si invers). Escale de cel putin 24 de ore trebuie facute in minim doua orase, iar calatoria poate include pana la 15 escale. Tarifele Star Alliance RTW sunt disponibile pentru zboruri in First, Business, Premium Economy si Economy Class si sunt valabile timp de 12 luni.

Mai multe detalii: www.staralliance.com/inspiration

Leave a Reply