Industry

Star Alliance are cel mai bun lounge din lume, aeroportul LAX

Cu ocazia World Airline Awards 2015 (Skytrax), lounge-ul Star Alliance din aeroportul Los Angeles a fost desemnat “Cel mai bun lounge din lume al unei aliante”.

Este pentru prima data in istoria premiilor cand se acorda aceasta distinctie. Pasagerii au apreciat lounge-ul Star Alliance (operat de Air New Zealand) din terminalul Tom Bradley International (etajul 6), aeroportul LAX pentru terasa si interiorul cu motive ce amintesc de metropola americana. Lounge-ul este deschis zilnic pentru pasagerii care pleaca din Los Angeles cu zboruri Star Alliance intre 9:15 AM si 00:30. Lounge-ul poate fi accesat de pasagerii First Class, Business Class si Star Alliance Gold.

Dezvoltat in parteneriat cu Air New Zealand, lounge-ul Star Alliance propune 40 de locuri + doua camere VIP pentru pasagerii First Class si 375 de locuri pentru Business, terasa oferind panorame catre dealurile Hollywood-ului. Dintre dotari amintim: cafenea si baruri (bauturi calde + reci), gama variata de vinuri din California, intrare USB si priza la fiecare scaun, imprimanta wireless si acces Wi-Fi la Internet de mare viteza, media room, 8 dusuri, spatii de relaxare si odihna plus o mica biblioteca pentru cei care prefera sa citeasca. La cerere, pasagerii pot primi si iPad-uri pentru a le utiliza cat stau in lounge.

Primul A320 Avianca Brasil in livery Star Alliance.
Pe 22 iulie, Avianca Brasil va adera la Star Alliance.
VIDEO / 18 ani de Star Alliance, 14 mai 2015.

20130922_161111-2_large Star Alliance lounge in LAX - Overview internal shot

 

Leave a Reply