Features

Sir Richard Branson va fi stewardesă

alt

După amânări repetate, pe 12 mai Sir Richard Branson se va îmbrăca în stewardesă și va juca rolul uneia la bordul unui zbor AirAsia X între Perth (Australia) și Kuala Lumpur (Malezia).

Branson trebuie să facă acest lucru în urma pariului pe care l-a pierdut în fața lui Tony Fernandes, CEO-ul Grupului AirAsia. Cei doi au pariat că echipa de Formula 1 pe care fiecare o susține se va clasa înaintea celeilalte cu ocazia MP din Abu Dhabi 2010. Celor care nu urmăresc F1 le reamintim că echipa susținută de Fernandes (Team Lotus) a terminat cursa respectivă cu două poziții înaintea celei susținute de Branson (Marussia Virgin Racing). Așadar, pe 12 mai boss-ul Virgin Atlantic va juca rolul unei stewardese pe zborul de 6 ore între Perth și Kuala Lumpur. Branson se va rade pe picioare, va purta o fustă plus un sacou ca stewardesele AirAsia X și va fi încalțat cu pantofi cu toc.

alt

Dacă vreți să-l vedeți “live” pe excentricul miliardar trebuie să vă rezervați rapid biletul pentru zborul organizat în scopuri caritabile. Este vorba despre zborul D7 (codul IATA al companiei AirAsia X) cu numărul 237. Biletele au fost puse deja în vânzare la prețuri ce pornesc de la 420 de dolari și pot fi achiziționate de pe site-ul airasia.com. Potrivit Air Asia X, “zborul caritabil va fi plin cu jocuri distractive și activități pentru oaspeți. Sir Richard Branson va oferi celor de la bord cafea, ceai, băuturi răcoritoare și gustări.” Fiind vorba despre un zbor caritabil, 100 de dolari din prețul fiecărui bilet vândut și 10% din totalul vânzărilor on-board vor fi donați Fundației Starlight Children AirAsia X din Australia, fundație care oferă sprijin copiilor cu maladii grave. Va fi pentru a doua oară când Branson va purta fustă. Pe 10 aprilie 2013 Richard s-a îmbrăcat într-un kilt scoțian pentru a marca lansarea zborurilor Little Red, divizia Virgin Atlantic.

alt

Leave a Reply