Industry

Scandinavian, noi clase de călătorie

alt

Începând din 9 iunie Scandinavian Airlines (SAS) a înlocuit clasele tradiționale Business, Economy Extra și Economy cu noile SAS Go și SAS Plus pe zborurile europene.

Noul concept a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu pasagerii și angajații SAS, fiind luate în considerare și idei postate pe forumul My SAS Idea. Prețurile SAS Go sunt similare cu cele ale vechiului Economy Class. Cei care optează pentru SAS Go au dreptul la un bagaj de cală gratuit, ziare, ceai sau cafea la bord, respectiv câteva servicii menite a economisi timp precum check-in pe mobil și alegerea locului în avion.

Cu SAS Plus pasagerii primesc mai mult pentru prețul plătit, tarifele “cu plecare de la” fiind cu 30% mai mici decât actualele tarife “care pornesc de la suma X”. SAS Plus se traduce prin două bagaje de cală gratuite, SAS Fast Track (acolo unde acest serviciu este oferit), acces în lounge, mâncare și băuturi la bord, respectiv număr dublu de puncte EuroBonus. Micul dejun este servit tuturor pasagerilor pe zborurile SAS din interiorul următoarelor țări: Suedia, Norvegia, Danemarca.

Leave a Reply