Industry

Ryanair, feeder pentru zborurile lung-curier TAP Portugal si Norwegian

CEO-ul Michael O’Leary a precizat ca Ryanair a ajuns la un “acord de principiu” cu TAP Portugal si Norwegian. “Mai sunt cateva detalii de pus la punct, dar discutiile merg in directia buna!”

O’Leary a mai precizat ca Ryanair a avut discutii similare si cu Aer Lingus, dar acestea s-au incheiat fara rezultat. “Purtam discutii si cu alte companii aeriene”, a mai spus CEO-ul Ryanair, amintind doar Ethiopian Airlines, operator al carui zbor Addis Ababa – San Francisco tranziteaza Dublin. Recunoscand ca acordurile de tip “feeder” nu vor juca un rol important in cadrul business-ului Ryanair, Michael O’Leary a adaugat: “Cred ca in urmatorii ani operatorii legacy (full-service) vor semna tot mai multe asemenea acorduri. Uitati-va, de exemplu, la cooperarea dintre operatorul low-cost Vueling si partenerii sai din cadrul International Airlines Group (IAG).”

Pe 30 octombrie, Ryanair va deschide baza la Bucuresti cu 3 avioane, urmand ca pe 1 noiembrie sa inaugureze baza de la Timisoara, prima anuntata pentru Romania. Din 3 noiembrie, Ryanair va zbura si intre Craiova-ValenciaFoto: Oriol Salvador.

Leave a Reply