Industry

rouge, divizia low-cost Air Canada

alt

Air Canada a anunțat numele viitoarei sale divizii low-cost. Air Canada rouge va începe operațiunile din 1 iulie 2013 către destinații  din Europa și Caraibe.

Denumirea Air Canada rouge a fost aleasă în urma unui concurs organizat pe Facebook. Divizia low-cost Air Canada va avea inițial o flotă compusă din 4 avioane preluate de la Air Canada: două Boeing-uri 767-300ER (două clase de călătorie) și două Airbus-uri A319 configurate exclusiv Economy. În 5 ani, pe măsură ce compania-mamă va primi noi aeronave (777-300ER, 787 Dreamliner), Air Canada rouge speră să ajungă la o flotă de 50 de avioane. Înființarea noii divizii low-cost înseamnă și 200 de noi locuri de muncă pentru piloți (50 la numar) și insotitori de bord (150).

Din 1 iulie 2013, zborurile Air Canada rouge vor decola din Toronto și Montreal către destinații de vacanță din Europa și Caraibe: Atena, Veneția, Edinburgh, Punta Cana, Liberia, San Jose, Puerto Plata, Vardero, Kingston, Santa Clara, Cayo Coco, Holguin, Samana. Pentru a marca introducerea Air Canada rouge, compania a anunțat tarife promoționale de care puteți profita până pe 25 decembrie 2012. Ele sunt valabile pentru călătorii între 1 iulie-26 octombrie 2013 și pot fi rezervate pe www.aircanada.com și www.aircanadavacations.com.

Leave a Reply