Industry

Richard Branson si o petrecere in zbor la bordul unui 787 Virgin Atlantic

In aceasta dimineata, pasagerii care au calatorit pe ruta Johannesburg – Londra cu Virgin Atlantic au avut parte de o petrecere la 11,5 km altitudine si un “invitat” special: Sir Richard Branson.

Pentru a marca 20 de ani de zboruri intre cele doua metropole si 2,5 milioane de pasageri care au ales Virgin Atlantic pe aceasta ruta, Richard Branson s-a gandit sa le ofere pasagerilor o petrecere in zbor la bordul Boeing-ului 787-9 Dreamliner botezat “Birthday Girl”. Pasagerii s-au bucurat de bauturi aniversare servite chiar de Branson, iar toti cei aflati la bord s-au distrat participand la jocul “Pass the parcel”.

Sir Richard Branson: “In octombrie 2006 ne-am luat inima in dinti si am operat primul nostru zbor catre Africa. Nu stiam daca oamenii vor zbura cu noi, insa eram convinsi ca trebuie sa oferim tarife accesibile intre Londra si Johannesburg. Au fost necesari cativa ani pentru a primi aprobarile de rigoare, insa de indata ce am decolat spre Africa de Sud aceasta tara ne-a primit cu bratele deschise, ruta devenind printre cele mai populare din reteaua noastra. Astazi, ruta este deservita zilnic cu 787-9”.

img_4061 img_4069 joberginfo-894x1024

Leave a Reply