Military

Reminder: BIAS 2012

alt

Pe 21 și 22 iulie, la Aeroportul Internațional București Băneasa (BBU) va avea loc cel mai mare show aerian din România, BIAS 2012.

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) este organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), sub înaltul patronaj al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în parteneriat cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Intrarea publicului este liberă.

Sărbătorind 100 de ani de istorie aeronautică a Aeroportului Bucureşti Băneasa, spectacolul aviatic din acest an reuneşte, în premieră pentru Bucureşti, două dintre cele mai faimoase formaţii de acrobaţie aeriană din lume: Frecce Tricolori (Italia) şi Turkish Stars (Turcia).

Pe parcursul celor două zile vor evolua și alte nume din elita acrobaţiei aeriene mondiale şi din țara noastră. Totodată, Aeroportul Bucureşti Băneasa va găzdui prima expoziţie de aviaţie generală din România – General Aviation Exhibition, unde vor fi expuse zeci de aeronave, de la avioane ultrauşoare la business jet-uri.

Leave a Reply