Industry

Rafinament premium British Airways

alt

British Airways a prezentat noile clase First și Business (Club World) alături de cea mai recentă versiune a sistemului entertainment Thales IFE.

Designul noului First Class, caracterizat de “simplitate premium”, a necesitat o investiție de peste 100 de milioane de lire sterline. Sarcina a fost simplă: noua clasă First trebuie să găzduiască 14 pasageri într-o ambianță extrem de luxoasă, până la 24 de ore. Atunci când patul lung de 1,82 metri este complet întins, spațiul personal este mai mare cu 30 cm. Fiecare pasager are un separator electric iar iluminarea cabinei se modifică discret pe parcursul zborului, în funcție de momentele principale ale zilei. Totodată, fiecare pasager dispune de propriul dulap de haine, cu un spațiu special pentru încălțăminte, și un ecran TV de 30 inci prevăzut cu conexiune USB și jack RCA. 

Noua clasă Business (Club World) este definită de texturi și imprimeuri precum damascul cu două fețe sau modelul în spic”, elemente ce accentuează impresia de interior britanic contemporan. Patul regăsit la Business poate fi reglat într-o poziție specială (Z), similară cu cea pe care o ia corpul în condiții de gravitație zero. Zona lombară și tetiera scaunului sunt reglabile, cea din urmă incluzând un strat de spumă cu memorie”, ce reține forma capului. În timp ce bucătăria “Club Kitchen permite accesul la o selecție generoasă de preparate, dulciuri, vinuri, bere și băuturi răcoritoare, sistemul de servicii audio/video la cerere (AVOD) propune peste 100 de filme și programe TV, posturi radio și cărți audio.

{yoogallery src=[/images/stories/iulie2011/22/galerieb/]}

Leave a Reply