Job-uri insotitori de bord

Qatar Airways recruteaza insotitori de bord la Timisoara

Pe 7 martie, Qatar Airways recruteaza insotitori de bord la Timisoara. Termenul-limita pentru a aplica este 6 martie (vineri).

Interviurile vor avea loc intre 9 AM si 5 PM la NH Timisoara Hotel, Strada Pestalozzi 1/A. Puteti aplica aici pana pe 6 martie. Dress code: tinuta business. Cei interesati trebuie sa se prezinte cu CV si fotografie si sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

21 de ani vârsta minimă, să puteti atinge, pe vârfuri, cu mână întinsă, înălțimea de 212 cm, diplomă de Bacalaureat (cel puțin), limba engleză vorbită și scrisă fluent, respectiv condiție fizică excelentă (apt din punct de vedere medical), să fie dispuși să se mute la Doha, sa aiba o personalitate puternică, bune abilități interpersonale și deschiderea de a lucra într-o echipă multinațională.

Documente necesare: CV in limba engleza, o copie după pașaport, o fotografie tip pașaport într-o ținută business (fără a purta ochelari), o fotografie plan-intreg într-o ținută business (fără a purta ochelari), respectiv copie după cea mai înaltă diplomă de studii obținută (se acceptă și în română sau altă limbă, nu trebuie în engleză). Succes!

Leave a Reply