Job-uri insotitori de bord

Qatar Airways face recrutari la Bucuresti

By 07-03-2014 September 15th, 2014 No Comments
alt

Pe 22 martie, Qatar Airways recrutează la București însoțitori de zbor. Interviurile vor avea loc la hotelul Radisson Blu – Calea Victoriei 63-81, sector 1 – începând cu ora 09:00.

Cerințe: 21 de ani vârsta minimă, să poți atinge, pe vârfuri, cu mână întinsă, înălțimea de 212 cm, diplomă de Bacalaureat (cel puțin), limba engleză vorbită și scrisă fluent, respectiv condiție fizică excelentă. Cei interesați trebuie să fie dispuși să se mute la Doha, sa aiba o personalitate puternică, bune abilități interpersonale și deschiderea de a lucra într-o echipă multinațională. Dress code: business formal.

Documente necesare: CV-ul, o copie după pașaport, o fotografie de pașaport făcută într-o ținută similară cu dress code-ul evenimentului (fără a purta ochelari), o fotografie întreagă făcută într-o ținută similară cu dress code-ul evenimentului (tot fără ochelari), respectiv copie după cea mai înaltă diplomă de studii obținută până acum (se acceptă și în română sau în altă limbă). Click aici pentru a aplica. Data-limită: 22 martie.

http://www.youtube.com/watch?v=ClYCiWM1n-U

Leave a Reply