Special Offers

Promotie Ryanair pentru Timisoara: zboruri la 5 Euro

Ryanair sărbătorește 5 luni de tarife reduse la Timișoara prin scoaterea la vânzare a peste 20.000 de locuri la doar 5 Euro pentru călătorii în perioada 6 februarie – 31 martie.

Aceste locuri la tarif promoțional pot fi rezervate până la miezul nopții, astăzi, 3 februarie. Ryanair anunță și un record al rezervărilor în avans pentru rutele sale ce alcătuiesc calendarul de vara 2017 Timișoara și care include 7 noi rute de vară către București, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, ce vor aduce 600,000 de clienți p.a. și vor susține 450 de locuri de muncă la aeroportul Timișoara.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România and CEE, Ryanair, a declarat: “Ryanair este încântată să marcheze aniversarea a 5 luni de tarife reduse la Timișoara prin scoaterea la vânzare a peste 20,000 de locuri, la doar 5€. Suntem mulțumiți de rezervările în avans record pe rutele din cadrul Calendarului Vara 2017 Timișoara, care include 7 rute noi către București, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor aduce 600,000 de clienți pe an și vor susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara, totul pentru că noi continuăm să creștem traficul și investițiile în regiunea Banat și România.

Pentru a sărbători rezervările record în avans, dar și 5 luni de tarife reduse la Timișoara, scoatem la vânzare peste 20,000 de locuri la doar 5€ pentru călătorii în perioada 6 februarie și 31 martie, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, astăzi, 3 februarie. Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.” Foto.

Leave a Reply