Special Offers

Promotie Ryanair de 1 decembrie: 9,99 EUR / segment spre Italia

Ryanair anunta o ofertă specială de Ziua Națională a României pentru toți clienții români: zboruri din Bucuresti spre Italia începând de la 9,99 EUR / segment.

Acest tarif special se aplică pentru anumite zboruri cu plecare din București spre Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în perioada ianuarie – martie 2016. Locurile vândute la preț redus trebuie rezervate pe www.ryanair.com înainte de miezul nopții, miercuri, 2 decembrie.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive for Romania&CEE, Ryanair, a declarat: “Doar Ryanair oferă cele mai mici tarife din Europa pe mai mult de 1.800 rute operate de pe 200 de aeroporturi, asigurând cel mai bun suport clienți, cele mai multe zboruri la timp, cele mai puține anulări și pierderi de bagaje. În această iarnă, clienții români, dar și turiștii trebuie să se aștepte la alte viitoare îmbunătățiri ale experienței de zbor, ca urmare a continării pentru al treilea an al programului “Always Getting Better” (AGB), ce include printre altele: un nou site, o nouă aplicație pentru mobil, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și meniuri de bord îmbunătățite.”

Leave a Reply