Special Offers

Bucuresti-Lisabona si retur 170 EUR, Bucuresti-New York si retur 479 EUR

Pe 22 si 23 decembrie, toate destinatiile operate de TAP Portugal beneficiaza de 15% reducere din tariful final, cu taxe incluse. Bucuresti-Lisabona si retur la 170 EUR nu suna rau deloc!

Calatoria trebuie sa aiba loc intre 15 ianuarie-11 februarie, 22 februarie-19 martie si 7 aprilie-31 mai 2015. Biletele trebuie rezervate pe flytap.com pe 22 si 23 decembrie, pentru aplicarea reducerii fiind necesara introducerea codului XMASPROMO. Promotie aplicabila pentru plecari din Bucuresti catre toate destinatiile TAP, pe zboruri operate de TAP Portugal: Portugalia, Spania, Maroc,arhipelagul Capului Verde, America Latina si America de Nord.

Pentru destinatiile lung si mediu-curier (Brazilia, SUA, Columbia, Panama, Venezuela, Maroc, insulele Capului Verde si insulele Azore) pentru care nu exista conexiune in aceeasi zi, TAP Portugal ofera cazare cu mic dejun inclus la Lisabona si serviciul de transfer intre aeroport – hotel – aeroport in cadrul programului „Bom dia Lisbon”. Daca innoptarea este necesara pe ambele sensuri de calatorie, aceasta facilitate poate fi folosita atat la dus, cat si la retur. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un email cu detaliile rezervarii, dupa emiterea biletului, la adresa tap-ro@ceaviation.eu. Spor la rezervat si Craciun Fericit! Boas Festas!

ON-BOARD Cu TAP Portugal la Lisabona.

Screen Shot 2014-12-20 at 11.50.14 AM

Leave a Reply