Special Offers

Promoție Turkish Airlines, bilete la 1 Euro!

alt

Începem 2014 cu promoția Turkish Airlines de Valentine’s Day. Promoția se referă la zborurile cu plecare din Constanța către Istanbul și alte destinații între 9-15 februarie.

Pentru a beneficia de această promoție trebuie să fiți membru Miles&Smiles, programul de fidelizare Turkish Airlines. Dacă achiziționați un bilet la pret intreg (vezi mai jos) cu plecare din Constanța până pe 15 februarie inclusiv, plătiți doar 1 Euro pentru biletul partenerului! Destinațiile incluse în promoție, cu plecare din Constanța: Istanbul, Atena, Amsterdam, Bologna, Barcelona, Veneția, Dublin, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Nisa, Paris, Roma, Praga, Viena, Salzburg, Munchen și Frankfurt. Promoția este valabilă doar pentru biletele cumpărate prin Call Center-ul THY sau agențiile companiei. Un detaliu important: pasagerul cu care călătoriți nu trebuie să fie membru Miles&Smiles, iar prețul promoțional nu include taxele aferente.

Promoția acoperă biletele dus-întors și open-jaw, adică aterizare într-un oraș și decolare din alt oraș în aceeași țară. Plătitorul biletului întreg poate acumula mile, spre deosebire de posesorul biletului de 1 Euro, care nu se bucură de această facilitate. Cei doi pasageri trebuie să călătorească împreună, indiferent de destinația aleasă (zbor cu escală în Istanbul). Promoția Turkish Airlines de Valentine’s Day nu este valabilă pentru zboruri codeshare. Șederea maximă la destinație este de 8 zile. Mai multe informații, pe pagina dedicata promotiei.

alt

alt

Leave a Reply