Special Offers

Promoție British Airways, peste 175 destinații

By 20-01-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

British Airways propune tarife promoționale pentru destinații din America de Nord, Canada, respectiv Cape Town, Johannesburg, Sydney, Hong Kong și altele. 175 in total.

Pentru destinații din America de Nord și Canada, compania le oferă pasagerilor reduceri de până la 25% pentru bilete în cabinele World Traveller (economic), World Traveller Plus (economic superior) și Club World (Business). Oferta este valabilă până pe 11 februarie, pentru călătorii ce vor avea loc până pe 15 iunie 2014. “Prin intermediul acestei oferte ne dorim să le oferim oaspeților noștri posibilitatea de a vedea lumea cheltuind mai puțin. Am inclus peste 175 de destinații în această campanie, însă pentru a fi siguri că nu ratează această ocazie, îi sfătuim să facă rezervările cât mai repede”, a spus Emil Delibashev, Commercial Manager pe zona Balcanilor si Ungaria.

alt

Campania include și destinații în afara Statelor Unite, cum ar fi Cape Town, Johannesburg, Sydney, Hong Kong și multe altele. Oferta este valabilă până pe 4 februarie, pentru călătorii ce au loc până pe 15 iunie 2014. Preţurile includ toate taxele, suprataxele şi sunt valabile la data publicării. Oferta este supusă unor Termeni si Condiţii şi este valabilă în limita locurilor disponibile. Pentru informaţii şi rezervări, accesaţi www.ba.com. Pentru a raspunde provocarii British Airways de a va intrece cu A380-ul lor intr-o cursa de sprint ce va avea loc in Africa de Sud, click aici.

alt

Leave a Reply