Special Offers

Promoție British Airways 787 Dreamliner

alt

Pentru a marca recepționarea primului Dreamliner British Airways oferă bilete la prețuri promoționale pe zborurile operate cu 787 spre Toronto și New York Newark, primele două destinații.

Din 27 iunie cei interesați pot rezerva bilete pe ba.com pentru zborurile cu 787 pe ambele rute, cu plecare din Londra, la prețuri ce pleacă de la 787 lire sterline în cabina World Traveller Plus (Premium Economy). Upgrade-ul la Club World costă încă 787 lire sterline pentru un total de 1574 de lire sterline de persoană la Business Class. Prețurile promoționale pentru cabina World Traveller Plus pe ambele rute sunt valabile între 27 iunie-16 iulie miezul nopții, respectiv 27 iunie-3 iulie miezul nopții pentru zborurile în Club World pe ambele rute.

Biletele dus-întors în cabina World Traveller (Economy) către Newark pornesc de la 444 lire sterline, respectiv 517 lire sterline pentru biletele spre Toronto. Promoția BA 787 Dreamliner este valabilă pentru călătorii efectuate între 21 octombrie-13 decembrie 2013, respectiv 25 decembrie 2013-27 martie 2014.

Prezentă la evenimentul desfășurat pe aeroportul Londra Heathrow pe 27 iunie, actrița Kim Cattrall, starul din “Sex and the City” a declarat: “Zbor des între Londra, Canada și Statele Unite cu British Airways și iubesc serviciile oferite de companie. Trebuie să fiu gata pentru muncă atunci când aterizez. Astfel, este reconfortant să știu că pot zbura cu 787-urile BA și pot ajunge la destinație odihnită”. Kim Cattrall s-a născut în Marea Britanie, a crescut în Canada și trăiește în Statele Unite. 

http://www.youtube.com/watch?v=hi3fPzL8d6s

alt

alt

alt

Leave a Reply