Features

Primul zbor Virgin Galactic, de Crăciun?

By 23-05-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Sir Richard Branson a afirmat că vrea ca Virgin Galactic să opereze primul zbor comercial spațial pe 25 decembrie anul acesta, chiar în ziua de Crăciun.

“Mă voi afla la bordul primului zbor, alături de familie și de restul pasagerilor. Poate mă voi deghiza în Moș Crăciun!”, a glumit Branson (o ținută care l-ar avantaja, cu siguranță, mai mult decât cea de stewardesă). Primul zbor spațial Virgin Galactic ar urma să dureze două ore și jumătate și să ofere celor 8 pasageri 4 minute de imponderabilitate în timp ce naveta SpaceShipTwo – lansată de pe nava-mamă White Knight Two – plutește la limita Spațiului, la 110 km deasupra Terrei. Mulți consideră însă că 25 decembrie 2013 este un deadline prea strâns având în vedere amânările de până acum din cadrul proiectului.

Dacă încă nu v-ați rezervat un bilet pe zborurile Virgin Galactic ar fi timpul să o faceți cât mai curând. Și asta pentru că de la 1 iunie 2013 prețul unuia va crește de la 200.000 de dolari la 250.000 de dolari/persoană. Tot de la 1 iunie opțiunea de a depune un avans de 20.000 de dolari ce poate fi returnat clientului va dispărea. Rezervarea unui bilet aduce mai mult decât un zbor spațial Virgin Galactic. Clienții vor participa la câteva evenimente speciale inaintea lansării, inclusiv însoțirea lui Branson pe insula sa privată, antrenamente pentru forțele G la centrul NASTAR și un tur privat al uzinei care produce navetele spațiale Virgin Galactic aflată în deșertul Mojave.

alt

alt

Leave a Reply