Industry

Primul zbor flydubai cu noul Business Class

By 08-10-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 8 octombrie flydubai a efectuat primul zbor cu noua clasă Business. Pasagerii zborului FZ729 Dubai-Kiev Boryspil au fost primii care s-au bucurat de noul Business Class al companiei.

Business Class-ul flydubai aduce 12 fotolii “spațioase și confortabile”, îmbrăcate în tapițerie din piele italiană, distanța dintre scaune (seat pitch) fiind de 106 cm. Oferta este completată de sistemul de divertisment la bord, cu peste 1300 de ore de programe și ecrane touch HD cu diagonala de 12,1 inci (31 cm) integrate în scaune. Totodată, Business Class-ul flydubai se traduce printr-o echipă Business dedicată pasagerilor 24/7, check-in prioritar și parcurgerea rapidă a formalităților de imigrare. Referindu-se la primul zbor flydubai cu Business Class, Ghaith Al Ghaith, CEO-ul companiei, a declarat: “Primii pasageri care au experimentat clasa Business au fost foarte încântați de configurația cabinei, spațioasă, meniul variat și divertismentul la bord de înaltă calitate. Vom implementa Business Class-ul și pe alte rute din rețeaua noastră pe măsură ce vom primi mai multe aeronave configurate în două clase de călătorie”. Clasa Business flydubai va fi introdusa pe ruta Dubai – Bucuresti saptamana viitoare, pe 20 octombrie.

flydubai a primit primul Boeing 737-800NG (înmatriculat A6-FEG) cu Business Class în luna august. Avionul a fost folosit pentru antrenamentul însoțitorilor de zbor Business Class și pentru focus-grupuri cu călători frecvenți pentru a primi feedback din partea lor. Până la sfârșitul acestui an flydubai va primi 3 aeronave cu Business Class. Totodată, 9 Boeing-uri 737-800NG din flota actuală (31 unități) vor fi upgradate cu noul produs până la finele lui 2013. Rețeaua flydubai acoperă peste 65 de destinații din 34 de țări, multe dintre acestea neavând, până acum, opțiunea Business Class pe zborurile operate de diferite companii aeriene. Pentru detalii despre Business Team-ul dedicat, click aici.

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply