Industry

Primul Airbus A321neo Lufthansa (D-AIEA) aduce un interior nou

Pasagerii Lufthansa se pot bucura de o noua experienta la bordul avioanelor pe rutele scurt si mediu-curier. Primul A321neo receptionat recent este echipat cu scaune noi, care se vor regasi si la colegii de grup Austrian Airlines si Swiss.

Produse de Geven (Italia), scaunele din Economy au spatare care se rabateaza cu 20 de grade comparativ cu 12 grade pana acum. In Business Class, spatarele se rabateaza cu pana la 26 de grade. Fiecare rand de scaune dispune de propriul port USB, disponibil in premiera pe zborurile scurt-curier Lufthansa. In viitor, pasagerii vor putea gasi pozitia ideala a tabletelor personale gratie suportului integrat in masuta pentru sustinerea device-urilor.

Pana in 2025, companiile aeriene din Grupul Lufthansa vor receptiona peste 100 de Airbus-uri A320neo echipate cu motoare Pratt & Whitney si CFM International. Noile avioane au un consum de combustibil redus cu 20% / scaun-km, iar la decolare amprenta fonica este cu 50% mai mica decat a altor modele similare.

MORE PHOTOS / New seats on-board Lufthansa’s first Airbus #A321neo (D-AIEA). ???????? #PaxEx Star Alliancehttp://aeronews.ro/primul-airbus-a321neo-lufthansa-d-aiea-aduce-un-interior-nou/

Publicată de Aeronews pe Miercuri, 22 mai 2019

Lufthansa: “Comfy seats, more personal space, tablet holder, USB ports at every seat. Our new Airbus #A321neo has a lot…

Publicată de Aeronews pe Miercuri, 22 mai 2019

 

 

Leave a Reply