Industry

Platiti online bagajul de cala Carpatair

alt

Începând de astăzi, 28 februarie, pasagerii Carpatair își pot adăuga online bagajul de cală, prin sistemul de plată în avans pus la dispoziție pe website-ul companiei, www.carpatair.com.

Plata se poate face în avans pentru ambele tronsoane de călătorie. Această aplicație este una foarte simplă și utilă, prin care pasagerii își pot adăuga bagajul de cală sau bagajul suplimentar la rezervarea deja efectuată. De avantajele acestei aplicații pot beneficia atât pasagerii care și-au rezervat biletul direct de pe website-ul companiei sau prin intermediul Call Center Carpatair, cât și pasagerii care și-au achiziționat biletul prin alte agenții de turism.

Pasagerii își pot adăuga bagajul de cală prin intermediul acestei aplicații, evitând astfel cozile din aeroport, cu până la o zi înainte de ora programată pentru zbor. Chiar și după efectuarea unei tranzacții prin această aplicație, se mai pot adăuga bagaje suplimentare. În ziua zborului, pasagerii își vor putea achiziționa bagajul de cală sau bagajul suplimentar, doar din aeroport, la ghișeele de Check-in. Rezervarea pasagerilor se va actualiza automat cu noile informații privind numărul și tipul de bagaj achiziționat, după confirmarea plății.

Aplicația poate fi accesată de pe prima pagină a website-ului, fiind disponibilă in 4 limbi: RO, EN, IT, RU. Plata se face prin intermediul cardului de credit, printr-un sistem securizat, gestionat de procesatorul de plăți din Germania, Wirecard. După efectuarea plății, pasagerul va primi o confirmare pe e-mail, cu care trebuie să se prezinte la ghișeul de check-in, la îmbarcare. Pasagerii pot avea un număr diferit de bagaje pentru fiecare tronson de călătorie în parte.

Leave a Reply