Industry

Platinum, noul nivel Emirates Skywards

alt

Emirates a anunțat un nou nivel – Platinum – pentru Skywards, programul său frequent flyer. Platinum este poziționat peste Gold (nivelul de top), Silver și Blue (nivelul de bază).

Potrivit Emirates, nivelul Platinum a fost introdus pentru a îmbogăți călătoriile membrilor frequent flyer și pentru a oferi beneficii suplimentare celor care au acumulat peste 150.000 de mile Skywards. În premieră, membrii Platinum se vor bucura de benficii rezervate până acum pasagerilor Emirates First Class: check-in First Class, livrarea bagajelor și acces în lounge-urile First Class din Dubai alături de încă o persoană.

De asemenea, membrii Platinum vor putea utiliza toate lounge-urile Emirates din întreaga lume alături de încă o persoană și vor primi încă 20 kg la bagaj, indiferent de clasa de călătorie. Pentru a permite membrilor Platinum să împartă beneficiile cu restul familiei, Emirates a introdus și un card Gold “Partner”. Cu ajutorul acestuia membrii familiei se vor bucura de privilegiile Gold chiar și când călătoresc separat.

Membrii Gold ai Emirates Skywards care sunt eligibili pentru Platinum vor fi automat upgradați la noul nivel și vor primi beneficiile aferente începând cu 1 aprilie 2013. Pentru a avea statut Platinum membrii trebuie să acumuleze 150.000 de mile în 12-13 luni. Pentru Gold sunt necesare 50.000 de mile acumulate în aceeași perioadă. Emirates afirmă că 5% dintre membrii de top Skywards Gold vor fi eligibili pentru noul nivel Platinum. În prezent, programul frequent flyer Emirates Skywards are 8,6 milioane de membri în întreaga lume.

Leave a Reply