Industry

OFICIAL: UP, divizia low-cost El Al

By 27-11-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

El Al declară război transportatorilor aerieni low-cost. Compania israeliană a anunțat denumirea oficială a noii divizii de buget: UP. Operațiunile comerciale vor începe pe 30 martie 2014.

Aeronews v-a mai spus, pe pagina de Facebook și pe site, despre intenția El Al de a intra pe piața low-cost. Informațiile noastre din interior se confirmă. Operațiunile UP vor decola pe 30 martie 2014 cu Boeing-uri 737-800 configurate în două clase: Economy și Economy Plus. UP va deservi destinații din Europa, primele fiind Berlin, Praga, Kiev, Budapesta și Larnaca. Toate aceste capitale vor fi legate de Tel Aviv cu până la 11 zboruri săptămânale, excepție făcând Larnaca (6x săptămânal).

Pasagerii UP vor avea la dispoziție două tarife. UP Basic oferă gratuit doar un bagaj de cabină, celelalte servicii fiind contra-cost. Cei care optează pentru tarifele UP Smart primesc și un bagaj de cală gratuit, locuri în Economy Plus sau scaune cu spațiu extra la picioare, acces în lounge-ul El Al din Tel Aviv, bilet flexibil, servicii la bord, etc. De precizat că membrii programului de fidelitate El Al, Matmid, vor putea acumula mile pe zborurile UP.

Leave a Reply