Industry

Oficial: HOP! devine Air France HOP

Astazi, Air France a confirmat zvonurile aparute ieri legate de redenumirea diviziei HOP! De-acum inainte, aceasta va fi cunoscuta ca Air France HOP.

Redenumirea diviziei permite legarea mai clara a zborurilor regionale de brand-ul Air France. Acesta este urmatorul pas in simplificarea portofoliului de brand Air France-KLM pentru a oferi mai multa claritate pasagerilor si mai multa consistenta cu oferta comerciala globala a Grupului AF-KLM. Grupul se bazeaza pe doua marci puternice, Air France si KLM, care au divizii regionale: Air France HOP si KLM Cityhopper, oferind pasagerilor si servicii low-cost prin intermediul Transavia in Franta si Olanda.

Schimbarea denumirii din HOP! in Air France HOP nu va afecta contractele de munca ale staff-ului HOP! Toate zborurile deja vandute de HOP! sau aflate in oferta vor fi operate normal, fara efecte resimtite de pasageri. “Acesta este urmatorul pas in consolidarea puterii celor doua brand-uri ale noastre si cresterea claritatii si consistentei ofertei Grupului Air France-KLM. Reteaua interna de zboruri si cea regionala, operata acum de HOP!, sunt esentiale pentru modelul de business Air France, a declarat Benjamin Smith, CEO-ul Air France-KLM Group.

 

Leave a Reply