Industry

OFICIAL / Baza Ryanair la Timisoara si zboruri spre Bucuresti + alte 6 destinatii

Ryanair a anunțat deschiderea bazei cu numărul 78 pe aeroportul internațional Timișoara “Traian Vuia”, zboruri spre Bucuresti si alte destinatii.

Baza, căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă (o investiție de 100 milioane $), va fi operațională din 1 noiembrie. De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Prima bază românească a Ryanair va servi 575.000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului Timișoara.

Baza Ryanair la Timișoara va oferi:

1 aeronavă (100 milioane $)
1 rută internă către București (2 x zi)
6 noi rute internaționale: Berlin, Bruxelles (C), Dusseldorf (W), Frankfurt (H), Londra (S) și Milano (B)
35 de zboruri săptămânale
575,000 clienți / an
430 locuri de muncă / an

În Timișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara începând din noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara – București cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar și a altor 6 rute internaționale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului.

Noua rută Timișoara – București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie să se aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici.

Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în noiembrie și decembrie, și rezervări până la miezul nopții, marți, 19 ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie.”

Leave a Reply