IndustrySpecial Offers

Oferta saptamanii: doua nopti in Sicilia cu HotelDeals.ro

Continuam seria ofertelor propuse de HotelDeals.ro si Aeronews.ro cu Sicilia, unde puteti petrece cateva zile de neuitat in Taormina sau Acireale.

5 – 7 aprilie zbor cu Wizz Air

05.04 / W6 3151 OTP CTA 14:00 – 15:20
07.05 / W6 3152 CTA OTP 16:00 – 19:15

Variante cazare

Taormina

1. Villa Diodoro Taormina – Camera dubla, mic dejun
2. NH Collection Taormina – Camera dubla, mic dejun

Tarif pachet pentru doi adulti

• Villa Diodoro 370 EUR
• NH Collection 500 EUR

Taormina este considerat cel mai frumos orasel din Sicilia. El se afla la 55 km de Catania. Din Catania pana in Taormina se poate ajunge fie cu autobuzul, fie cu trenul. Obiectivele principale din Taromina sunt Isola Bella, rezervatie naturala denumita “Perla Marii Ionice” si Teatro Greco – cea mai ravnita atractie turistica de pe insula. Din interiorul lui va puteti bucura de cea mai spectaculoasa panorama asupra Vulcanului Etna. Piazza IX Aprilie, Biserica San Giuseppe, Turnul cu Ceas si Cattedrale di San Nicole sunt obiective de neratat in Taormina.

Acireale

Santa Caterina Hotel, camera Dubla Standard, mic dejun

Hotelul va ofera o oaza de liniste in oraselul Acireale, chiar in inima coastei de Est a Siciliei. Acireale se afla intre Catania, Marea Ionica si Muntele Etna. Orasul este mai putin vizitat de turisti, fiind perfect pentru cei care cauta cateva zile de liniste si relaxare departe de agitatia marilor orase. Piazza Duomo ofera posibilitatea vizitarii catedralei Maria Santissima Annunziata, Duomo di Acireale si Palazzo Modò.

Tarif pachet pentru doi adulti – 300 EUR

Pachetul include:
• bilete avion Wizz Air
• cazare doua nopti

REZERVATI ACUM! www.hoteldeals.ro, email: office@hoteldeals.ro, telefon: 0736 009 111

Leave a Reply