Industry

Ofertă specială TAROM City-Hopper

alt

Promoția TAROM se adresează celor care doresc să viziteze mai multe destinații turistice în decursul unui an și este valabilă între 31 mai-19 decembrie 2011.

Oferta presupune cumpărarea unui pachet de 3 bilete pentru zboruri dus-întors cu aeronave TAROM către 3 destinații diferite. Promoția este valabilă pentru zborurile cu plecare din București și alte 9 orașe din România via București: Cluj, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureş, Sibiu, Iaşi, Suceava. Destinațiile externe TAROM incluse în promoție, 22 la număr, sunt următoarele: Amman, Beirut, Cairo, Damasc, Larnaca, Tel Aviv, Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Londra, Lyon, Madrid, Paris, Roma, Atena, Belgrad, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Munchen, Salonic, Viena. 

Pachetele City-Hopper pot fi achiziționate din 31 mai de la agențiile proprii TAROM și de la agenții de turism acreditați. Un pachet de 3 călătorii dus-întors cu plecare din București începe de la 534 de euro/persoană și ajunge la 650 euro/persoană (prețuri cu toate taxele incluse). Cele trei bilete care compun pachetul trebuie emise în aceeaşi zi şi pe acelaşi nume. Pachetele City-Hopper pot fi cumpărate până la 19 decembrie 2011 și călătoriile se pot efectua tot până la acea dată. Oferta TAROM presupune petrecerea a cel puţin trei zile sau a nopţii de sâmbătă spre duminică la fiecare dintre cele trei destinaţii. Perioada sejurului pentru fiecare din cele trei destinaţii nu trebuie să depăşească două săptămâni.

Leave a Reply