Industry

Ofertă Emirates First și Business Class

alt

Pentru călătoriile First și Business Class efectuate în perioada 1 august-30 septembrie 2011 beneficiați de cazare gratuită la tranzitul prin Dubai.

Oferta Emirates se aplică rezervărilor făcute între 1 iunie-31 iulie 2011. Pasagerii First Class vor primi două nopți de cazare gratuită la hotelul Armani Dubai situat în Burj Khalifa sau la hotel Jumeirah Zabeel Saray, aflat pe insula The Palm Jumeirah. Pentru pasagerii Business Class, Emirates oferă o noapte de cazare gratuită la hotelul The Address Dubai Marina sau la hotelul Jumeirah Emirates Towers, Skeikh Zayed Road.

Alte facilități gratuite incluse în promoție sunt viză de tranzit pentru Dubai și voucher de reduceri la Dubai Mall. Totodată, pasagerii cazați la Armani Dubai sau The Address Dubai Marina beneficiază de acces preferențial la platforma panoramică At the Top”, aflată la etajul 124 al turnului Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. De asemenea, pasagerii care aleg Jumeirah Zabeel Saray sau Emirates Towers beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic Wild Wadi, situat pe Jumeirah Beach.

Oferta este validă pentru biletele dus-întors și nu este aplicabilă împreună cu alte oferte speciale. Valabilă în limita locurilor disponibile, oferta Emirates este supusă unor termene și condiții. Pentru rezervări și detalii suplimentare contactați biroul Emirates din București la email: office@emirates.ro, telefon: 031/403.50.32

Leave a Reply