Industry

Ofertă Emirates First și Business Class

alt

Dacă zburați cu Emirates la First sau Business Class în perioada 1 august-30 septembrie 2011 beneficiați de oferta specială pentru tranzitul din Dubai.

Promoția Emirates este valabilă pentru rezervări făcute între 1 august și 26 septembrie 2011. Pasagerii First Class vor primi două nopți de cazare gratuită la hotelul Armani Dubai, situat în Burj Khalifa, sau la hotel Jumeirah Zabeel Saray, situat pe insula The Palm Jumeirah. Pentru pasagerii Business Class, Emirates oferă o noapte de cazare gratuită la hotelul The Address Dubai Marina sau la hotelul Jumeirah Emirates Towers. 

Oferta mai include viză de tranzit pentru Dubai gratuită și voucher pentru reduceri la Dubai Mall. Pasagerii cazați la Armani Dubai sau The Address Dubai Marina beneficiază de acces preferențial la platforma panoramică At the Top”, aflată la etajul 124 din Burj Khalifa. De asemenea, pasagerii care aleg Jumeirah Zabeel Saray sau Emirates Towers beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic Wild Wadi (Jumeirah Beach). 

Valabilă în limita locurilor disponibile, oferta Emirates este supusă unor termene și condiții. Pentru rezervări și detalii suplimentare contactați biroul Emirates din București la email: office@emirates.ro, telefon: 031/403.50.32

Leave a Reply