Features

O veste buna legata de viza pentru Emirate

alt

Din 22 martie romanii nu vor mai trebui sa ceara in prealabil viza pentru Emiratele Arabe Unite, urmand sa o primeasca la sosire. Anuntul a fost facut astazi de Ministerul Afacerilor Externe din EAU.

Pe lângă cetățenii români, alte 12 state membre UE vor beneficia de pe urma acestei măsuri menite a dezvolta relațiile economice, politice și comerțul între Uniunea Europeană și Emiratele Arabe Unite. Celelalte țări sunt: Polonia, Slovenia, Slovacia, Republica Cehă, Lituania, Ungaria, Letonia, Estonia, Malta, Cipru, Croația și Bulgaria. Ca urmare a deciziei, cetățenii tuturor statelor membre UE, 28 la număr, vor putea obține viza de intrare în EAU la sosire, fără a aplica dinainte pentru aceasta.

Ministerul Afacerilor Externe din Emiratele Arabe Unite a adăugat că s-au luat toate măsurile necesare pentru implementarea acestei decizii la toate punctele de intrare în Emirate. Asa cum apare si pe site-ul Emirates, viza la sosire este gratuita pentru 30 de zile si poate fi prelungita cu inca 30 de zile contra unei taxe.

http://www.youtube.com/watch?v=y_XGmaqUueM

Leave a Reply