Industry

Noutati Lufthansa: gadget-uri la bord, flota

alt

Din 1 martie, Lufthansa va permite utilizarea gadget-urilor la bord în toate fazele zborului pe Airbus-urile din flotă. Pe 12.02 Lufthansa a primit și primul A320 cu generatoare de vortex, fiind prima companie din lume ce recepționează un asemenea avion.

Începând de luna trecută, pasagerii Lufthansa pot folosi device-urile personale în toate fazele zborului (de la poarta de îmbarcare până la debarcare) pe Boeing-urile 747-8 Intercontinental, 10 la număr. De la 1 martie, compania va extinde regula și la Airbus-urile din flotă. Astfel, în mai puțin de o lună aproape 250 de avioane Lufthansa vor oferi pasagerilor mai mult timp pentru a se bucura de divertismentul oferit de gadget-urile personale.

Pe 12 februarie, în premieră mondială, Lufthansa a primit primul Airbus A320 cu generatoare de vortex (înmatriculat D-AIUB). Bazat la Frankfurt, avionul va zbura pe rute scurte și mediu-curier din Germania și Europa. Aceste elemente reduc zgomotul produs de motoare la aterizare (pe finală) cu până la 2 decibeli. Toate Airbus-urile noi pe care Lufthansa le va primi (A319, A320 și A321) vor fi echipate cu acest dispozitiv, el urmând să fie instalat și pe aceste modele existente în flota LH (157 la număr). Astfel, peste 200 de Airbus-uri Lufthansa din familia A320 vor fi mai silențioase la aterizare. 

alt

Leave a Reply