Industry

Noul First Class Air France a decolat spre Singapore si Jakarta

Pe 12 ianuarie, Air France a operat primul zbor (AF254) cu noua cabina La Premiere intre Paris CDG si Singapore, respectiv Singapore-Jakarta.

Incepand cu februarie 2015 si pana la finalul orarului de iarna, noua cabina La Premiere, respectiv noile Business Class, Premium Economy si Economy vor fi oferite pe toate zborurile zilnice spre Singapore si Jakarta. Asa cum v-am spus si pe Aeronews, din septembrie 2014 ele au fost oferite pe aceasta ruta, pe anumite zboruri. Anul acesta, noul First Class Air France va fi introdus si catre New York, Dubai, Libreville si Yaounde.

Air France si KLM ofera saptamanal, cu plecare din hub-urile Paris CDG si Amsterdam Schiphol, peste 90 de zboruri catre 8 destinatii din sud-estul Asiei: Bangkok, Denpasar (Bali), Ho Chi Minh-City, Jakarta, Kuala Lumpur, Manila, Singapore si Hanoi (codeshare cu Vietnam Airlines). Gratie acordurilor codeshare cu partenerii Garuda Indonesia, Bangkok Airways, Malaysia Airlines, China Airlines si Vietnam Airlines, Grupul AF-KLM ofera mai multe frecvente intre Europa si SE Asiei spre 22 de destinatii din regiune.

Promotie Air France: Paris si alte destinatii din intreaga lume.
Oferta KLM: reduceri de pana la 45% spre 120 de destinatii.
Concurs KLM “Locul Norocos”, puteti participa pana pe 16 ianuarie.

Leave a Reply