Features

Noul blog KLM a decolat oficial

alt

KLM Royal Dutch Airlines a anuntat lansarea noului blog. Cu layout si fonturi in stilul Apple, navigare usoara si articole interesante, refresh-ul se numara printre cele mai cool bloguri de pana acum ale companiilor aeriene.

Un lucru e cert. KLM stie sa faca social media. Iar noul blog este (inca) un exemplu in acest sens. Pe contul de Twitter, compania olandeza a lansat refresh-ul sub tagline-ul “Ce se intampla la KLM ramane… pe noul blog KLM”, aluzie la o populara zicala. De indata ce accesezi blog.klm.com, remarci pe homepage, in stanga-sus, un alt cuvant binecunoscut: “Meanwhile”. Dincolo de aspectul “curat” (ne place cum arata si pe smartphone), efectele folosite la trecerea cursorului si fonturi, noul blog KLM aduce 5 sectiuni:

KLM – articole despre noutatile companiei, materiale speciale si informatii utile in cazul in care zburati cu compania olandeza (de exemplu, cate kg pot fi luate in plus la bord);Travel – calatoriile in prim-plan, informatii despre festivaluri din intreaga lume, dar si ponturi pentru a va descurca mai bine in urmatoarea destinatie;Lifestyle – cu DJ Armin van Buren la New York, “Viata dupa sport” si interviuri cu figuri de succes din diferite domenii;

Oamenii KLM – sectiune dedicata, asa cum ii spune si numele, angajatilor companiei, care povestesc diferite intamplari si ofera recomandari pasagerilor (cum sa te impaci cu tocurile inalte);

Bloggers – fețele din spatele semnaturilor. Intrebati de un fan pe Twitter daca au nevoie de colaboratori, cei de la KLM au raspuns “pentru moment, nu”, invitandu-l sa-i urmareasca pe blog. Lucru pe care il vom face si noi.

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply