Industry

Noile scaune World Business Class pentru Boeing-urile 787-10 Dreamliner KLM

KLM va receptiona primul dintre cele 8 Dreamlinere 787-10 in iunie 2019. Astazi, operatorul membru SkyTeam a prezentat primele imagini cu noile fotolii World Business Class.

KLM devine astfel primul operator european de 787-10 Dreamliner (Singapore Airline a fost clientul global de lansare) si prima companie care comanda noile scaune Business Class “Venture” produse de JAMCO Group, Japonia. Noua generatie de scaune este mai usoara, ceea ce ajuta la reducerea consumului. Scaunele devin paturi complet plate, ofera ecrane cu diagonala de 18,5 inci si un buton “Do not disturb”, pentru ca pasagerii sa nu fie deranjati in timpul zborului.

Vor fi 38 de locuri in World Business Class, fiecare oferind acces direct la culoar. Scaunele din mijloc vor avea o partitie amovibila, permitand pasagerilor sa o ridice pentru intimitate sporita sau sa o coboare pentru a socializa cu vecinul sau vecina de calatorie. Noile fotolii WBC vor avea un design specific KLM Royal Dutch Airlines, design dezvoltat in colaborare cu Hella Jongerius. Acum, KLM are 12 Dreamlinere 787-9 in serviciul comercial.

Leave a Reply