Industry

Noile cabine Premium Economy si Economy Air France

Debutul noilor cabine a avut loc astazi in cadrul targului IFTM Top Resa. 15 Airbus-uri A330 vor primi progresiv noile cabine incepand din ianuarie 2019.

Pe langa noile cabine, pasagerii se vor bucura de produse si servicii aditionale menite a imbunatati experienta la bord pe toate zborurile lung-curier Air France.

Noua cabina Premium Economy:

– 130 de grade inclinare a spatarului
– 48,3 cm latime a scaunului
– seat pitch 102 cm
– suport lombar imbunatatit
– spatii aditionale de depozitare
– sprijin pentru picioare mai lat
– ecrane HD de 13,3 inci / 33,9 cm
– cotiere mai late si perne mai moi, ambele redesenate

Noua cabina Economy:

– mai mult spatiu intre cotiere / 44 cm
– o noua spuma ergonomica in scaun si 118 grade inclinare a spatarului
– 79 cm spatiu pentru picioare
– masuta mai lata si ecrane 16:9 mai late 11,7 inci / 29,8 cm

Noi produse si servicii

Dupa imbarcare, pasagerii sunt intampinati cu un “oshibori” – mici prosoape revigorante pentru maini, inspirate din ospitalitatea japoneza. Inainte de aperitiv, insotitorii de bord vor oferi gratuit un pahar de sampanie. In timpul zborului, mancarea este servita pe noi farfurii, culorile si motivele fiind realizate in colaborare cu Eugeni Quitl. Pe zborurile mai lungi de 8,5 ore, pasagerii pot manca un gourmet snack My Little Gourmandises. Pe zborurile intre 8,5 ore si 10,5 ore, pasagerii primesc un mic dejun Bon Appétit ce contine preparate “delicioase” care pot fi savurate la bord sau dupa iesirea din avion. Dupa aterizarea la destinatie, pasagerii primesc bomboane frantuzesti in semn de multumire pentru ca au ales sa zboare cu Air France.

THE NEW Economy and Premium Economy cabins have been presented today by Air France, highlighting the airline's offer of…

Publicată de Aeronews pe Marţi, 25 septembrie 2018

Leave a Reply