Industry

Noi zboruri LOT Polish Airlines din Budapesta spre Belgrad, Praga, Sofia, Stuttgart si Seul

By 31-07-2019 August 2nd, 2019 No Comments

Astazi, oficialii LOT Polish Airlines si Budapest Airport au anuntat deschiderea a noi rute cu plecare din BUD. Zborurile spre Seul vor incepe pe 22 septembrie, in timp ce Belgrad, Praga, Sofia si Stuttgart vor fi deschise pe 30 martie 2020.

Zborurile spre Praga si Stuttgart vor fi operate de 2 ori / zi, mai putin in weekend, in timp ce rutele Sofia si Belgrad vor fi operate zilnic. Pentru deschiderea noilor rute, LOT va aloca bazei din Budapesta, care are deja un 787-8 Dreamliner si un Embraer 195, inca trei E195. Astfel, din primavara 2020 LOT va zbura din BUD spre 12 orase de pe 3 continente. In prezent, LOT zboara din Budapesta spre Varsovia, London City, Cracovia, New York si Chicago.

“Astazi anuntam o noua faza de dezvoltare a hub-ului LOT din Budapesta, a declarat Rafał Milczarski, CEO-ul LOT Polish Airlines. “In mai putin de doua luni vom deschide ruta Budapesta-Seul, prima destinatie din Asia deservita de LOT din Ungaria, inca un pas important in istoria LOT. Sunt sigur ca serviciile noastre vor fi pe placul pasagerilor coreeni si maghiari, dar si pe placul pasagerilor din intreaga regiune a Europei Centrale si de Est. Potentialul turistic si de business intre Budapesta si Seul este urias – traficul de pasageri pe ruta este de 70.000 anual, iar numarul celor care calatoresc anual intre Europa Centrala si de Est si Seul depaseste 750.000.”

In prezent, numarul insotitorilor de bord LOT si al pilotilor alocati zborurilor din Budapesta este de 80, la care se adauga cativa piloti maghiari. LOT face constant angajari, iar pana la sfarsitul lui 2019 vrea sa aiba 150 de piloti noi alocati bazelor din Varsovia si Budapesta.

Ieri va spuneam despre inceperea zborurilor Budapesta – Seul. Dupa deschiderea acestei rute, LOT va suspenda zborurile Budapesta – Chicago in orarul de iarna 2019/2020 si va reduce zborurile spre New York de la 4 la 3 / saptamana. Tot astazi, LOT a confirmat ca va incepe zborurile Budapesta – Bucuresti (programate initial pentru 02.09.2019) si Budapesta – Bruxelles in martie 2020. Foto main: Sebastian Fusnik, foto conferinta: Pasazer.com

Spreading wings in Budapest! We are delighted to announce that we’re launching 4 new non-stop connections from Budapest….

Publicată de LOT Polish Airlines pe Miercuri, 31 iulie 2019

New connection: Budapest – Seoul

We are in it for the long haul! 😉 As a part of our network development strategy in Budapest, on September 22nd, we’re launching a new connection from the capital of Hungary to Seoul. #flyLOTtoSEOUL

Publicată de LOT Polish Airlines pe Miercuri, 31 iulie 2019

Leave a Reply