Industry

Noi servicii Air France de ultimă generație

Foto: Air France

În premieră mondială, compania lansează Air France Connect”, serviciul care informează pasagerii despre cursele întârziate sau modificările apărute.

Serviciul Air France Connect” este oferit gratuit în 8 limbi, inclusiv română, compania franceză și KLM fiind primele linii aeriene ce pun la dispoziția pasagerilor un asemenea serviciu de informare. Utilizând numărul de telefon mobil și email-ul pe care pasagerii le specifică la cumpărarea biletelor de avion, Air France îi informează cu două săptămâni înainte de zbor despre eventualale întârzieri sau modificări (schimbarea terminalului de îmbarcare). 

Air France este prezent și în domeniul smartphone-urilor, un segment în continuă creștere. Lunar, peste 1 milion de pasageri accesează site-ul optimizat pentru mobil http://mobile.airfrance.com și utilizează aplicațiile gratuite pentru iPhone, BlackBerry și Android. Acestea sunt folosite pentru a cumpăra bilete, pentru a gestiona rezervările, a consulta informațiile despre zboruri actualizate în timp real și pentru a accesa conturile Flying Blue pe care le dețin.

Leave a Reply