Industry

Noi destinații Turkish Airlines

alt

Compania a anunțat noi rute către Buenos Aires (Argentina), Sebha (Libia), Niamey (Niger), Ouagadougou (Burkina Faso), Yaounde și Douala (Camerun), Isfahan (Iran).

Turkish Airlines are deja a 7-a cea mai dezvoltată rețea de rute la nivel mondial și continuă să se extindă, deservind în prezent 209 destinații în 92 de țări. Din 11.12 compania a lansat ruta Istanbul-Sao Paolo-Buenos Aires, operată de 4 ori săptămânal (marți, miercuri, vineri, duminică). Un bilet dus-întors promoțional pleacă de la 499 de euro, cu toate taxele incluse. 
 
Din 13 decembrie 2012, Turkish Airlines va zbura și către Sebha (Libia), de 3 ori pe săptămână: marți, joi și duminică în ambele direcții. Un bilet dus-întors promoțional pleacă de la 365 de euro, cu toate taxele incluse. Începând cu 15 decembrie compania va lansa ruta Istanbul-Niamey (Niger), operată de 3 ori săptămânal. Un bilet dus-întors promoțional pleacă de la 219 euro, cu toate taxele incluse.

Începând cu 20 decembrie, compania va lansa ruta Istanbul-Isfahan (Iran), de 2 ori săptămânal. Un bilet dus-întors promoțional pleacă de la 99 de euro, cu toate taxele incluse. O zi mai târziu, din 21 decembrie, Turkish Airlines va zbura și către Yaounde-Douala, de 4 ori pe săptămână, prețurile promoționale dus-întors plecând de la 494 euro (cu toate taxele incluse).

Leave a Reply