Industry

Nicolae Demetriade, membru în CA TAROM

alt

Ca urmare a Adunării Generale a Acţionarilor din data de 8 mai 2013 domnul Nicolae Demetriade a devenit membru al Consiliului de Administraţie TAROM.

Numirea noului membru al Consiliului de Administraţie a avut loc în conformitate cu statutul companiei TAROM, care prevede o componenţă de maxim 7 membri în Consiliul de Administraţie. Echipa era formată anterior din 6 membri. Obiectivul echipei de conducere este ca TAROM să redevină  o companie cu operaţiuni profitabile până la sfârşitul anului 2015. Nicolae Demetriade a absolvit Academia de Studii Economice în 1970 şi are peste 40 de ani de experienţă în industria de aviaţie şi turism. A ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul TAROM în perioada 1981-2002, între anii 2001-2002 fiind şi Director General al companiei. Nicolae Demetriade este presedintele World Travel, reprezentantul in Romania al companiilor Emirates, flydubai si Scandinavian Airlines.  

“Domnul Nicolae Demetriade vine cu o bogată experienţă în aviaţie şi o foarte bună cunoaştere a companiei TAROM, fapt care ne consolidează echipa. Este foarte important ca un consiliu de administraţie să aibă o compoziţie diversificată, orice mare companie având membri în consiliul de administraţie din mai multe domenii”, a declarat Dan Pascariu, Preşedintele Consiliului de Administraţie TAROM. “Domnul Demetriade a fost întotdeauna un susţinător al brandului TAROM, un om în permanenţă aproape de companie, la curent cu schimbările şi cu planurile acesteia, fapt care demonstrează o dată în plus încrederea pe care o are în capacitatea acestei companii de a redeveni profitabilă”, a completat Pascariu.

Leave a Reply