Features

Motor de căutare a zborurilor “fericite”

alt

Numeroase site-uri vă permit să cautați zboruri luând prețul drept criteriu. Există însă unul unde zborurile sunt căutate după gradul de confort și cât de fericiți s-au declarat pasagerii la bord.

“Toate zborurile nu sunt egale” este motto-ul cu care site-ul Routehappy își întâmpină vizitatorii. Site-ul, care revine după o absență de 2 ani, te ajută să găsești cele mai bune zboruri, nu neapărat cele mai ieftine. Astfel, Scorul Fericirii ia în considerare tipul scaunelor de la bordul avionului, spațiul pentru picioare, lățimea scaunelor, sistemul in-flight entertainment, sursele de alimentare, Wi-Fi, gradul de punctualitate al zborului respectiv dar și review-uri ale pasagerilor care au zburat cu compania respectivă. Evident, vă puteți găsi viitorul zbor și după preț.

Chiar și așa, Scorul Fericirii afișat de Routehappy sub forma unui smiley vă ajută să decideți dacă vreți sau nu să plătiți mai puțin pentru un zbor care nu este la fel de confortabil, dar mai ieftin. Pentru a oferi informații cât mai exacte, echipa Routehappy a petrecut 2 ani adunând, verificând și clasificând datele obținute în fiecare clasă de călătorie pentru companii aeriene din întreaga lume. Pe lângă acestea au adăugat în ecuație și părerile pasagerilor, respectiv prețul și disponibilitatea locurilor la nivel global.

alt

Leave a Reply