Industry

Mai multe zboruri Singapore Airlines

alt

În perioada orarului de iarnă 2011/2012 Singapore Airlines va mări numărul zborurilor spre Asia de nord, Asia de sud-est și subcontinentul indian.

Zborurile suplimentare vor fi introduse între 30 octombrie 2011 și 24 martie 2012 ca urmare a cererii tot mai mari pe anumite rute. Compania va introduce un nou zbor zilnic între Singapore-Bangkok, al cincilea, numărul acestora fiind în prezent de 4. De asemenea, SIA va relua cele două zboruri zilnice între Singapore și Tokyo Haneda, mărind și numărul frecvențelor între Singapore-Osaka de la 10 la 11 pe săptămână. 

Totodată, Singapore Airlines va dubla numărul curselor între Singapore-Guangzhou de la 7 la 14 pe săptămână. În timp ce frecvențele săptămânale între Singapore-Mumbai vor ajunge la 17 (de la 14), zborurile dus-întors între Singapore și Istanbul vor crește de la 4 la 6 pe săptămână. Trei dintre aceste zboruri vor ajunge ulterior la Atena. Nu în ultimul rând, zborurile către Cape Town, via Johannesburg, vor crește de la 3 la 4 pe săptămână.

Leave a Reply