Industry

Mai multe zboruri “exotice” British Airways

alt

British Airways va crește în această iarnă numărul zborurilor către Insulele Baleare și va oferi mai multe plecări de pe aeroportul londonez City către Palma și Ibiza.

În vigoare din 27 octombrie, orarul de iarnă va include 5 zboruri directe pe săptămână de pe London City către Ibiza, faţă de numai două în iarna trecută, în timp ce zborurile spre Palma vor creşte de la două la patru pe săptămână. Astfel, British Airways rămâne singura companie aeriană care va oferi oaspeţilor săi zboruri directe din Marea Britanie spre Ibiza în timpul lunilor de iarnă.

Zborurile către Ibiza sunt programate marţi, joi, vineri, sâmbătă şi duminică pe toată durata iernii, iar cele spre Palma – luni, joi, vineri şi duminică. Un bilet de avion pe un singur segment în perioada de iarnă costă 74 de lire sterline de persoană. Pentru acest preţ oaspeţii British Airways beneficiază de posibilitatea de a-şi lua un bagaj de 23 kg, check-in online gratuit, opţiunea de alegere a locurilor în avion cu 24 de ore înainte de decolare precum şi mâncare şi băutură incluse în preţul biletului.

Totodată, British Airways oferă 3 nopţi de cazare la hotelul Xarc din Ibiza, în condiţii de 4 stele, de la 349 de lire sterline de persoană pentru două persoane care călătoresc împreună în luna noiembrie. Preţul acoperă biletele de avion dus-întors pentru zborurile British Airways cu plecare de pe aeroportul London City şi cazarea. British Airways sărbătoreşte în această perioadă 10 ani de când şi-a început operaţiunile pe aeroportul London City.

Leave a Reply