Industry

Lufthansa, o lume cu orizonturi inspirate

alt

Pe 25 noiembrie Lufthansa a lansat o nouă campanie social media. Denumită “#inspiredby”, aceasta oferă noi perspective călătorilor pasionați și fanilor Lufthansa.

Pe YouTube, Twitter, Instagram, Foursquare și Facebook, turiști din toate colțurile lumii, dar și piloți sau însoțitori de zbor Lufthansa vor povesti despre evenimente inspiraționale întâlnite în călătoriile lor. Noua campanie social media se adresează, în primul rând, tinerilor călători și pune oamenii în centrul atenției. Lars, de exemplu, care a luat parte la întrecerea Iron Man din Hawaii. Sau Anne, care a descoperit că este pasionată de flamenco în Madrid. Sau Polina și Berlinul, artista și muza sa. Prin intermediul acestor tineri, campania “#inspiredby” ne arată în ce fel călătoriile le-au îmbogățit viața.

Prima poveste din cadrul campaniei “#inspiredby” este a lui Moritz Aust, un tânăr fotograf în curs de afirmare din Schweinfurt, Germania. În cadrul clipului postat pe YouTube, tânărul de 17 ani povestește despre prima sa excursie în afara țării și despre primul zbor cu Lufthansa în Oregon, SUA. Din același clip aflăm despre peisajele inspiraționale pe care le-a descoperit acolo și cum i-au lărgit orizontul artistic. Noi povești interesante vor fi publicate săptămânal pe canalele sociale media amintite până la sfârșitul lui ianuarie 2014.

http://www.youtube.com/watch?v=LWQwN7hEVQk

Leave a Reply