Job-uri insotitori de bord

Lufthansa Group angajeaza 2800 insotitori de bord si 240 de piloti

Anul acesta, Grupul Lufthansa va angaja peste 4000 de persoane, inclusiv 2800 instotitori de bord si 240 de piloti. Puteti aplica si pentru job-uri in aeroportul Munchen.

Insotitorii de bord ce vor fi angajati anul acesta (2800) vor fi repartizati astfel:

Lufthansa – 1400 (800 in Frankfurt si 600 in Munchen)
SWISS – 800 in Zurich
Eurowings – 360 (Viena, Düsseldorf si Hamburg)
Austrian Airlines – 200 (Viena)
Lufthansa CityLine – 30 (Munchen)

Cei interesati poti afla mai multe informatii aici.

Noii insotitori de bord Lufthansa vor incepe sa zboare din FRA si MUC pe rute scurt, mediu si lung-curier. Lufthansa va oferi doua tipuri de contracte:

– permanent cu factor part-time 83% (angajatii zboara full-time vara si part-time iarna)
– contract pe 2 ani cu factor part-time 50%, contract ce poate fi extins la fiecare 2 ani. Aici, angajatii zboara full-time vara dupa care au 6 luni libere. Inceperea acestui contract poate fi facuta intre noiembrie si ianuarie.

In ambele cazuri, salariul si asigurarea sociala sunt platite pe durata a 12 luni. Inainte de a deveni insotitori de bord, doritorii vor urma cursuri timp de 12 saptamani. Daca aveti peste 18 ani, puteti aplica aici: www.be-lufthansa.com. Succes!

Insotitori de bord Eurowings Europe in Viena

Recent fondata, divizia Eurowings Europe opereaza zboruri in Europa cu Airbus-uri A320. Cei interesati sa se alature companiei pot aplica aici: www.aircrew-service.de/eurowings_karrierecenter/

Piloti pentru Eurowings, Austrian Airlines si SunExpress

Anul acesta, Lufthansa Group va angaja 240 de piloti: 140 pentru Eurowings, in Austria, si 100 pentru Austrian Airlines. Se cauta atat comandanti, cat si copiloti. De asemenea, este nevoie de piloti pentru SunExpress (Germania). Puteti aplica aici:

www.career.aero/eurowings/
www.career.aero/sunexpress/

Job-uri in aeroportul Munchen, primul aeroport de 5 stele Skytrax din afara Asiei

Divizia Lufthansa din aeroportul Munchen are nevoie in 2016 de 150 noi angajati. Acestia vor asista pasagerii la check-in sau vor fi alocati ghiseelor de transfer si ticketing Lufthansa din Terminalul 2. Angajarile vor fi facute full-time pentru un an. Daca aveti un nivel bun al englezei vorbite si scrise, puteti afla mai multe detalii aici. Succes!

Leave a Reply